Wie ben ik?

Mijn naam is Karlijn Roos. Ik ben getrouwd met Kevin en moeder van 2 geweldige kinderen Regan(12) en Ferron(10), samen met mijn gezin woon ik in Westerwatering. Daarnaast ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch medewerker (MBO 4)  en heb ik inmiddels ruim 12 jaar ervaring in de kinderopvang. Ik heb in de kinderopvang zowel op het KDV als op de BSO gewerkt en een bso plus groep opgestart (voor kinderen met een beperking). Ook heb ik als kwaliteitscoach en vestigingsmanager gewerkt, om later op kantoor te gaan werken in de personeelsadministratie. Voordat ik de kinderopvang in ging heb ik 7 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt waarvan 4 jaar in een TEACCH-groep (gespecialiseerd voor kinderen met ASS). 

Na zoveel jaren in de kinderopvang begon het mij tegen te staan dat in op het kinderdagverblijf en de bso, door de grote groepen en de vele administratieve taken nog maar weinig tijd over blijft voor persoonlijke aandacht voor de kinderen en ouders. En dat is nu juist waarom ik voor dit vak heb gekozen: de ontwikkeling van een kind bevorderen door persoonlijke aandacht en daarmee het kind zien opgroeien. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om voor mezelf te beginnen als gastouder.  Nu kan ik de kwaliteit en flexibiliteit bieden die ik belangrijk vind en ouders en de kinderen meer persoonlijke aandacht en veiligheid geven, die nu juist zo ontzettend belangrijk zijn in mijn vakgebied. 

Ik geniet intens van de kinderen om mij heen, ik kan mijn creativiteit kwijt en doen waar ik goed in ben! Ik zit geen moment stil, stilzitten ben ik namelijk niet zo goed in, en ga graag lekker de hort op met de kids. Samen ontdekken wat de natuur ons te bieden heeft!