Wat kun je van een stage bij Er was eens verwachten?

Bij Er was eens staat de kwaliteit en veiligheid voorop, dit geldt net zo goed voor jou als stagiair(e). Om te kunnen leren en je te ontwikkelen, moet je je op de eerste plaats veilig voelen en gewaardeerd! Bij Er was eens ben je dan ook niet zomaar een extra paar handige handjes, maar je bent een leerling die uiteindelijk het werkveld in gaat, dat betekend dat ik er alles aan zal doen om jou zoveel mogelijk te leren, uit te dagen en jezelf te laten overtreffen, zodat jij straks je stage afrond als een volwaardig collega met een goede dosis ervaring in je broekzak. 

Er was eens vangt kinderen op van 0-13 jaar, dus zowel dag- als bso kinderen. Doordat de leeftijden gemengd zijn is het een zeer leerzame stageplaats. Je leert namelijk op 1 plek met de verschillende doelgroepen van de kinderopvang te werken. Het houdt ook in dat je veel moet schakelen op een dag, om alle leeftijden tegemoet te komen, dit maakt het ook nog eens heel uitdagend!

Ik ga veel met de kinderen naar buiten, ook bij minder weer, dus zorg dat je tegen een spatje regen kunt;).  Er wordt gewerkt met Peuterplein methode als richtlijn in de thema's. Natuurlijk worden de activiteiten van de methode aangepast aan de groep. Naast het gewone dagritme hebben we geregeld leuke uitstapjes, activiteiten en worden de feestdagen uitgebreid gevierd, met een jaarlijks bezoek van Sinterklaas, een st.maarten- en kerstviering , paasontbijtje enz. en hebben we een jaarlijks uitstapje met alle kinderen en ouders.

 

Kortom bij ons is geen dag hetzelfde!

 

Vacatures stageplaats:

Momenteel zijn er geen stageplaatsen beschikbaar.

Interesse in deze stageplaats? Vul het onderstaande formulier in en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

 

Adresgegevens:

Gastouderopvang Er was eens
J. A. Zandlevenstraat 60
1507 XC zaandam