Nieuws omtrent COVID-19

De afgelopen periode zijn er alleen kinderen opvangen met ouders die in vitale beroepen werken. Vanaf 11 mei mogen ook de andere kinderen weer naar de opvang komen. Gelukkig! Want zij worden enorm gemist natuurlijk! Ik hoop dat jullie iets aan de activiteitenpakketjes hebben gehad afgelopen weken!  Daar waar mogelijk zal ik proberen te schuiven met de opvangdagen voor de BSO indien deze afwijken van de schooldagen. 

De regels volg ik volgens het RIVM: wanneer een kind verkouden is en/of koorts heeft, hoest/niest dient u uw kind thuis te houden. Bij twijfel graag vooraf overleggen.  Houdt bij het halen en brengen 1,5 m. afstand van de gastouder en/of andere ouders. Kom alleen uw kind(eren) halen. Natuurlijk is er tijd voor een overdracht en/of een praatje, want ik ben een kleinschalige opvang, maar met die gewaarborgde 1,5m.

Daarnaast doe ik een beroep op u als ouder, houdt u er alstublieft rekening mee dat ik geen kinderdagverblijf locatie ben en uw kinderen in mijn eigen huis opvang. Alles wat u en/of uw kind(eren) mee naar binnen nemen, komt direct met mijn gezin in aanraking. 

Tot slot: mijn eigen kinderen zijn ook nog steeds 3 dagen per week thuis voor thuisscholing. Het kan daardoor dus voorkomen, dat zij ook hulp nodig hebben en daardoor het doorgaans dagschema wat anders loopt/gevuld is dan u van mij gewend bent. Ook gaan wij ook niet aan de wandel en blijven wij dichter bij huis momenteel, zoals voor in de straat(autovrij) of in de achtertuin.

Jubileum uitstapje naar het Sprookjesbos.

Voor het eerste jubileum uitstapje zijn we naar, hoe kan het ook anders, Sprookjeswonderland geweest! Wat een feestje was dit zeg! We hebben zo enorm genoten van de gezelligheid van de ouders en kinderen! Het was echt schitterend weer en we hebben zo veel lol met elkaar gehad! Super leuk om elkaar ook eens in een andere setting te zien en spreken dan normaal. We gaan er absoluut een jaarlijks uitstapje van maken en zijn al aan het nadenken waar we volgend jaar heen gaan! Uiteraard even een foto impressie van de dag!

Vader- en moederdag!

Voor vader- en moederdag hebben de kids super leuke cadeautjes gemaakt! Voor moederdag ben ik sinds tijden weer eens achter de naaimachine gekropen en heb ik voor alle kinderen een linnen tas gemaakt. Deze hebben de kinderen prachtig versierd met textiel stiften! Wat hebben ze enorm hun best gedaan zeg!! En als klap op de vuurpijl hebben ze nog geposeerd voor een foto die we erop hebben gestreken!  De tassen zagen er echt top uit en de kids hebben zo enorm hun best gedaan!! Ik gebruik die van mij (yes ook mijn kinderen wilde er een maken voor mama!!) bijna dagelijks en krijg van iedereen complimentjes over mijn mooie tassen!

Voor vaderdag maakte we leuke flesopeners met een flesje bier erbij en een magneetfoto voor op de koelkast of op het memobord op papa´s werk! We zaagde houten plankjes op maat en de kinderen mochten zelf een opener uitkiezen die we erop bevestigde, zo had ieder een unieke opener. We schilderde de plankjes met kwasten, voetjes en vingers en plakte er bierdopjes op, die natuurlijk ook een leuk kleurtje kregen! De kinderen hebben echt enorm hun best gedaan en het resultaat mocht er zijn! Proost papa´s!

Papa´s en mama´s, bedankt voor de leuke reacties en complimenten over de cadeautjes! Alle lof gaat uiteraard naar jullie kids die hier enorm hun best op hebben gedaan!


Gastouderopvang Er was eens een voortuin make-over? 

Gastouderopvang Er was eens doet mee aan een wedstrijd om een klimaat verantwoorde voortuin te winnen!

We willen jullie enorm bedanken voor jullie stemmen!!

We hebben de top 5 gehaald en het is nu aan de jury! Op 29 mei wordt de winnaar bekend gemaakt!! Spannend!!